Spond gjør det enkelt å organisere alle typer arrangementer

Ha full kontroll på treninger eller andre aktiviteter. Både foreldre og barn kan svare.

Sandefjord Taekwon-Do Klubb benytter SPOND som sin primære informasjonskanal ut mot medlemmene.  SPOND er en løsning bygget for idrettslag, som ivaretar rollen mellom barn og foresatte. Her vil vi komme ut med beskjeder, tips, samt oversikt over hva som skjer. Det er også her dere meldere dere på arrangementer og konkurranser.

Kort om SPOND: https://spond.com/welcome

Gruppe lenke: https://spond.com/landing/group/UZZMJ

SPOND - Grupper - SMS
Den første dialogen mellom SPOND og mottaker

Første dialog mellom SPOND og mottaker er enten via mail eller SMS, avhengig av hvilken informasjon vi har fått fra dere. Hvis bruker ikke laster ned app, vil systemet fortsette å kommunisere via mail eller SMS. Vi anbefaler ALLE å laste ned APP og registrere seg. Informasjonen blir enklere, samt at det er mulig å skreddersy varslingen.

Egen APP og nettside
SPOND har en egen APP for Android og iOS. Dette gir en rekke muligheter. Bedre grensesnitt, mulighet å justere varslinger osv. I tillegg er det mulig å nå SPOND via nettsside. Det krever da at du oppretter en bruker som du knytter mot dit mobilnummer (+ evt mail):
Nettside: https://spond.com/client/

Varslinger i SPOND
Det er mulig å justere på varsler i SPOND. Det krever imidlertid at du laster ned APP. Se vedlegg eller trykk på lenke med nyttige tips fra SPOND:
SPOND - Varsler og notifikasjoner

 

APP STORE     Google Play