FAKTURA/AVTALEGIRO

Under her finner dere svar på de vanligste spørsmål omkring avtalegiro, faktura, purringer og utmelding.

OBS!!  Har du spørsmål vedrørende fatkura etc, send en e-post til kasserer@sandefjordtkd.noikke kontakt Leder i klubben

Vi har samarbeidsavtale med CMS Norge AS (CMS) som tar seg av betalingsløsningen for oss. De får tilsendt avtaler/kontrakter og oppretter avtalegiro for oss. Purringer vil bli sendt fra dem.

Faktura og avtalegiro

- "jeg har signert avtalegiro, men får faktura"
Det kan ta opptil 4-6 uker før avtalegiro blir aktiv etter at den blir opprettet hos CMS. Hvis du fortsatt får faktura, vennligst kontakt CMS eller oss.

- "Jeg har byttet bank, hva gjør jeg?"
Har du byttet bank vil eksisterende avtalgiro ikke fungere og man må da opprette avtalegiroen på nytt. Ta kontakt med en Instruktør og få en ny avtale signert og vi vil sende den inn til CMS for opprettelse av avtlegiro. OBS! Du vil i denne perioden vil du motta faktura på brev.

-"Jeg blir har blitt trekt når det er sommerferie"
Da avtalen er delt opp i 12 like deler(måneder) må man også betale om sommeren.

-"Hvorfor får jeg en faktura på Årsavgift?"
Årsavgiften kommer til alle medlemmer hver vår. Denne dekker medlemskapet i Sandefjord Taekwon-Do Klubb.

Faktura og utmelding

- "Jeg har gitt beskjed på trening at jeg ikke kommer lengre, men jeg har blitt trekt på konto"
Det er viktig at man fyller ut utmeldingskjema når man ikke skal trene hos oss lengre. Det er ikke alle som har med det administrative å gjøre, så konsekvensene er at beskjeden ikke kommer til rette vedkommende. All utmelding skal derfor skje elektronisk ved klubbens utmeldingskjema. Ikke på e-post, Facebook, SMS, til Instruktører eller andre personer.

-"Jeg har fylt ut utmeldingsskjema og sagt opp avtalegiroavtalen i nettbanken selv. Hvorfor får jeg faktura med purring?"
Når man melder seg ut av klubben er det 2 måneder oppsigelsestid etter oppsigelsesmåneden. Dette er regler som er fastsatt av Norges Kampsportforbund og gjelder for alle kampsportklubber som er tilknyttet Norges idrettsforbund.

-"Hvorfor betaler jeg ikke det rette beløpet på treningsavgiften i nettbanken? På nettsidene står det 230,- og jeg betaler 241,62,-!"
Det er pga Gebyret for avtalegiroen. Dette står informert på Treningskontrakten når man undertegnet på den.